Free Download Lastest Pass4sure CompTIA Network+ JK0-016 Pracitce Tests

CompTIA Network+(2009 Edition) Exam: JK0-016 Exam
JK0-016 Questions & Answers
Exam Code: JK0-016
Exam Name: CompTIA Network+(2009 Edition) Exam
Q & A: 312 Q&As

Part: A
1: In the OSI model, which of the following layers would be the cause of a session time-out while
browsing the web?
A.Layer 2
B.Layer 3
C.Layer 5
D.Layer 7
Correct Answers: C

2: Which of the following network hardware allows the MOST network traffic collisions?
A.WAP
B.Hub
C.Switch
D.Router
Correct Answers: B

3: Which of the following does a star ring topology use for data transfer?
A.CSMA/CD
B.CSMA/CA
C.CHAP
D.Token passing
Correct Answers: D

4: On a Windows network, users are reporting that they cannot access any network resources. The
users can ping the IP address and connect to the network resource using the IP address. Which of
the following is the cause of the problem?
A.The file server is offline.
B.The DNS server is not resolving correctly.
C.The DHCP server is not assigning correct IP addresses.
D.The domain controller is not responding.
Correct Answers: B

5: Which of the following is a valid IP address in the public addressing scheme?
A.10.20.1.1
B.168.192.10.1
C.233.10.20.1
D.172.20.10.1
Correct Answers: B

6: A computer configured to use DHCP cannot locate a DHCP server. Automatic Private IP
Address (APIPA) will assign which of the following addresses?
A.172.16.1.25
B.169.254.1.25 C.10.16.1.25
D.192.168.1.25
Correct Answers: B

7: A user reports that when the phone rings in their house the wireless on their laptops becomes
disconnected. Which of the following BEST describes the issue?
A.The cordless phones are plugged into same outlet as the router
B.The cordless phones are 5.8Ghz which interferes with wireless
C.The cordless phones are 2.4Ghz which interferes with wireless
D.The cordless phones are plugged into the RJ-11 jack
Correct Answers: C

8: For an enterprise to use one of the reserved private IP address ranges, as best practice they
should coordinate with:
A.their legal department.
B.IANA
C.IEEE
D.their IT department.
Correct Answers: D

9: Which of the following utilities will produce the results printed below?
Tracing route to 172.30.0.78 over a maximum of 30 hops
1 <1 ms <1 ms172.30.0.78
A.tracert
B.ping
C.arp
D.netstat
Correct Answers: A

10: A network technician is installing a small wireless network. A requirement is that individual
users must authenticate using usernames and passwords. Which of the following technologies
would support users authenticating with encrypted usernames and passwords?
A.WPA TLS
B.WPA PEAP
C.64-bit WEP
D.128-bit WEP
Correct Answers: B

11: Which of the following cables would a technician make in order to identify a physical
interface problem?
A.Serial
B.Loopback
C.Rollover
D.Console
Correct Answers: B

12: A second network card in a server that activates if the primary card fails is an example of
which of the following network performance optimization?
A.Load balancing
B.QoS
C.High availability
D.Fault tolerance
Correct Answers: D

13: A user reports that the wireless network is slow and is able to see and access shared folders
that are unknown to the user. Which of the following is the cause of the problem?
A.The SSID broadcast is disabled.
B.Wireless router is improperly configured.
C.The user is connecting to the wrong SSID.
D.The wireless NIC is defective.
Correct Answers: C

14: Which of the following security mitigation techniques is the MOST effective against zero-day
attacks?
A.Update antivirus definitions
B.MAC filtering
C.Effective security policies
D.User awareness training
Correct Answers: D

15: Which of the following network protocols is used to ensure consistent time across network
devices on the domain?
A.NTP
B.FTP
C.RTP
D.IGMP
Correct Answers: A

…go to http://www.lead2pass.com/jk0-016.html to download the full version Q&As.

         

Why Choose Lead2pass?

If you want to pass the exam successfully in first attempt you have to choose the best IT study material provider, in my opinion, Lead2pass is one of the best way to prepare for the exam.

Lead2pass Testking Pass4sure Actualtests Others
$99.99 $124.99 $125.99 $189 $29.99-$49.99
Up-to-Dated
Real Questions
Error Correction
Printable PDF
Premium VCE
VCE Simulator
One Time Purchase
Instant Download
Unlimited Install
100% Pass Guarantee
100% Money Back

Comments are closed.