Free Download Lastest Pass4sure CompTIA Green IT FC0-GR1 Pracitce Tests

CompTIA IT for Sales Specialist Exam: FC0-TS1 Exam
FC0-TS1 Questions & Answers
Exam Code: FC0-TS1
Exam Name: CompTIA IT for Sales Specialist Exam
Q & A: 141 Q&As

1.Which of the following ports support hot swapping?
Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A. Parallel
B. Serial
C. IEEE 1394
D. USB
Answer: D and C

2.What is the other name for Firewire.?
A. IEEE 1395
B. IEEE 1394
C. IEEE 1396
D. IEEE 1397
Answer: B

3.Which of the following statements about High-Definition Multimedia Interface (HDMI) are true?
Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A. It is capable of delivering the highest quality digital video and multi-channel digital audio on a
single cable.
B. It has two types of connectors: Type A and Type B.
C. It is a new I/O bus technology that has more bandwidth than PCI and AGP slots.
D. It is an interface primarily used to connect hard disk and CD drives in a computer.
Answer: B and A

4.What is the other name of a palmtop?
A. PDA
B. Desktop
C. Laptop
D. Tablet
Answer: A

5.What is the maximum limit on the amount of mercury in RoHS material?
A. 10 ppm
B. 1000 ppm
C. 1 ppm
D. 100 ppm
Answer: D

6.Which of the following organizations developed the hyper-threading technology?
A. Microsoft
B. Intel
C. Cisco
D. HP
Answer: B

7.Which of the following is the lightest but most expensive battery used in laptops?
A. Li-Ion
B. NiCad
C. NiMH
D. Sodium-Ion
Answer: A

8.Which of the following are the types of disks or drives for CDs or DVDs? Each correct answer
represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Random Access Memory
B. Rewritable
C. Read Only Memory
D. Recordable
Answer: C, D, and B

9.Which of the following is the most common laptop battery found today?
A. NiCad
B. Lithium-Ion
C. NiMH
D. Energizer
Answer: B

10.What transfer rate is supported by the 72-pin SO-DIMM?
A. 32-bit
B. 8-bit
C. 64-bit
D. 16-bit
Answer: A

11.What is the IEEE Standard for Ethernet?
A. IEEE 802.2
B. IEEE 802.4
C. IEEE 802.1
D. IEEE 802.3
Answer: D

12.Which of the following motherboards use 5-pin DIN keyboard connectors?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. ATA
B. XT
C. AT
D. ATX
Answer: B and C

13.Which of the following interfaces is the current standard for digital LCD monitors?
A. DVE
B. VGA
C. DVI
D. SVGA
Answer: C

14.Which of the following devices is used to provide visual input that can be easily transferred
over the internet?
A. Solid-state drive
B. Webcam
C. Iomega Zip drive
D. Trackball
Answer: B

15.Which of the following is a circuit board that is used to extend slots for expansion cards and
provides the ability to connect additional expansion cards to the computer?
A. Riser card
B. Secure Digital (SD) card
C. Communication and Networking Riser (CNR)
D. Audio/modem riser
Answer: A

16.Sam works as a Network Administrator for company.com. The company has forty Windows
XP based systems. Sam has been assigned a task to remove malware from the corrupted
systems. Which of the following will he remove to accomplish the task? Each correct answer
represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Hardware
B. Spyware
C. Trojan horses
D. Adware
Answer: D, B, and C

17.What are the various standards of SCSI?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. SCSI-2
B. SCSI-1
C. SCSI-0
D. SCSI-3
Answer: B, A, and D

18.Which of the following can occur if the power cable runs along with the computer network
cable?
A. ESD
B. Broadcast storm
C. Surge
D. EMI
Answer: D

19.Which type of cleaning solution should be used on the exterior of computer components?
A. Alcohol
B. A glass cleaner
C. Soap and water
D. An antistatic spray
Answer: C

20.In which of the following sizes are the ExpressCard modules available? Each correct answer
represents a complete solution. Choose all that apply.
A. ExpressCard/54
B. ExpressCard/34
C. ExpressCard/43
D. ExpressCard/45
Answer: B and A

…go to http://www.lead2pass.com/fc0-ts1.html to download the full version Q&As.

         

Why Choose Lead2pass?

If you want to pass the exam successfully in first attempt you have to choose the best IT study material provider, in my opinion, Lead2pass is one of the best way to prepare for the exam.

Lead2pass Testking Pass4sure Actualtests Others
$99.99 $124.99 $125.99 $189 $29.99-$49.99
Up-to-Dated
Real Questions
Error Correction
Printable PDF
Premium VCE
VCE Simulator
One Time Purchase
Instant Download
Unlimited Install
100% Pass Guarantee
100% Money Back

Comments are closed.